<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=552199613700775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to main content

Ole tehokas. Valitse Sowise

Ratkaisu joka sisältää kaikki toiminnallisuudet.

- Palvelee liiketoiminnan neuvonantajia ja lakihenkilöitä

- Kehitetty integroitavaksi osaksi muita online-ratkaisuja

- Hyödyllinen kaikille organisaatioille ja ihmisille

Työskentele nopeammin

Unohda jatkuva luonnosten ja sopimusten etsiminen. Löydä ne sen sijaan selkeästi esitettynä yhdestä alustasta. Luo, muokkaa, keskustele, allekirjoita ja tallenna kaikki organisaatiosi dokumentit Sowise-palvelussa.

Kutsu kumppanit yhteistyöhön

Kun kutsut kumppaneita mukaan Sowiseen, yhteistyöstä tulee entistä dynaamisempaa. Yhdessä voitte selata, muokata ja keskustella asiakirjoista, ja saada ne valmiiksi paljon nopeammin ja tehokkaammin. Käytä koko tiimin yhteistä osaamista ja tee asiakirjojen hallinnasta vaivatonta. Kutsu tiimisi mukaan Sowiseen jo tänään!

Allekirjoita mitä vain missä vain

Ne ajat ovat ohi, kun piti odottaa oikeaa hetkeä tai työkalua asiakirjan hyväksymiseen. Sowisen avulla olet aina valmis allekirjoittamaan. Olipa kyseessä sitten asiakirjat, sopimukset tai muistiot, alustamme varmistaa, että sinä ja yhteistyökumppanisi voivat allekirjoittaa luottavaisin mielin missä tahansa olettekin.  Allekirjoita mitä tahansa, milloin tahansa Sowisen avulla!

Asiantuntijat ja organisaatiot hyödyntävät Sowisea

Liiketoimintaneuvojat ja lakiasiantuntijat - me autamme sinua pysymään järjestyksessä ja vähennämme manuaalisten töiden määrääsi. Kutsu asiakkaasi mukaan avoimempaan yhteistyöhön.

Suunniteltu verkkoliiketoiminnoille - voimme yhdistää Sowisen minkä tahansa järjestelmän kanssa, jotta voit tuottaa asiakkaillesi enemmän arvoa.

Hyödyksi jokaiselle organisaatiolle ja yksilölle - käytä perustoimintoja ilman kuukausimaksuja aina luomisesta allekirjoittamiseen.

Lisätietoja saat seuraamalla alla olevia linkkejä.

Kaikille hyödyksi

Helppokäyttöisyys takaa, että uudet käyttäjät omaksuvat alustan käytön nopeasti. Vaivaton käyttökokemus auttaa sinua jäsentämään sopimuksiasi tehokkaammin.

left-quote Created with Sketch.

Olen asuntosijoittaja ja olen löytänyt Sowisen allekirjoituspalvelusta erinomaisen apuvälineen vuokrasopimusten allekirjoittamiseen. Olen myös erittäin tyytyväinen Sowisen asiakaspalveluun – aina kun olen tarvinnut neuvoa, olen saanut vastaukset nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti.

- Suvi
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Todella helppokäyttöinen, ja on mahtavaa, että manuaaliset tehtäväni ovat melkein historiaa. Asiakkaani pitivät yksinkertaisesta allekirjoittamisesta.

- Sami
Yrittäjä
left-quote Created with Sketch.

Sowisen vahvuus on kyky tallentaa ja päivittää omia sopimuspohjiamme. Käytössämme on omat mallimme erilaisille pienvarastoille. Uutta vuokrasopimusta tehdessämme voimme aina valita valmiiksi täytetyn pohjan tarpeidemme mukaan.

- Pasi
Sijoittaja, co-founder
left-quote Created with Sketch.

Palvelun käyttö oli vaivatonta ja alusta oli selkeästi yksinkertaistettu. Kaikki allekirjoitukset sujuivat ongelmitta ja tiedot päivittyivät reaaliaikaisesti.

Maija
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Myyntiuran aikana tuhansia allekirjoituksia ottaneena voin sanoa että Sowise olisi voinut olla olemassa jo 10 vuotta sitten. Papereiden postituksesta kun siirryttiin ensimmäisiin allekirjoituspalveluihin niin ne helpottivat elämää, mutta niille ei ole löytynyt tai kukaan tarjonnut vaihtoehtoa kuin vasta nyt.

Tatu
Taloushallinnon asiantuntija