ETT VERKTYG FÖR DITT FÖRETAG SOM GÖR DIN VERKSAMHET MER EFFEKTIV

Har du märkt att du spenderar mycket tid på att skapa kontrakt? Vad sägs om att bläddra i e-postkedjor för att hitta rätta ändringar och kommentarer? Eller kommer du inte ihåg var du sparade kontraktet?

Sowise eliminerar alla dessa utmaningar. Tillsammans med din kund eller samarbetspartner kan du redigera, kommentera och dela det färdiga dokumentet. Dokumentet är färdigt att undertecknas digitaliskt och arkiveras automatiskt i tjänsten. Det vill säga inga fler onödiga versioner och kommentarer att söka fram från e-posten. Du sparar tid i kontrakthanteringen och du kan fokusera på din verksamhet och att bygga kundrelationer.


Skapa kontrakt

Med hjälp av tjänsten och några få klick skapar du kontrakt för ditt företag. Kontrakten och dokumenten skapas enkelt från en dator eller mobil.

Redigera

Redigering av kontrakten sker inom tjänsten. Du behöver endast ett aktivt Google-konto. 

Dela

Delningen av kontrakten sker smidigt genom några klickar. Som användare bestämmer du till vem kontrakten delas, det krävs endast en e-post address. 

Underteckna kontraktet

Kontrakten undertecknas digitalt och verifieras via nätbanken.

Arkivera

Avtalen arkiveras automatiskt. Inga separata mappar behövs för arkiveringen.


KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig och ditt företag att arbeta mer effektivt.

Rasmus Pohjoiskoski CEO & Partner, Sowise (WS Contract Solutions Oy).

"Vi hos Sowise är taggade över vår service, dess effektivitet och framför allt dess enkelhet. Tjänsten är menad för personer och företag som vill digitalisera kontraktförhandlingen. Vi förbättrar processerna så att ni sparar tid och kostnader."

Rasmus Pohjoiskoski

Skapa ett nytt kontrakt med några få klick

I tjänsten skapar du kontraktsmallar och avtal med vår Google-integration. Allt du behöver göra är att länka ett Google-konto så är du redo att:

  • Skapa, redigera och kommentera dokument
  • Dela dokument med dina kunder och samarbetspartners
  • Underteckna dokument digitaliskt
  • Hitta rätt dokument genom vår automatiska arkivering
  • Hantera användare i din organisation

 

Pröva gratis