<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=552199613700775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to main content

Tarinamme

Ne ovat mukana lähes jokaisessa merkittävässä hetkessä. Uusi työpaikka. Läpimurto yhteistyössä. Vuosia kestäneessä asiakassuhteessa. Ne ovat kaikkialla, muodostaen perustan jokaiselle liiketoimintaan perustuvalle suhteelle. Ilman niitä, liiketoiminta, elämämme ja koko maailma eivät toimisi kunnolla.

Maailma pyörii sopimusten varassa. Mutta se voisi toimia sulavammin, nopeammin ja yhteistyöllisemmin. Tuhatmäärin ihmisiä työskentelee päivittäin sopimusten parissa, kun taas sopimusten hallinnan kaaos aiheuttaa tarpeetonta sekaannusta ja vaivaa, hidastaen prosessia ja johtaen ajan hukkaamiseen toistuviin tehtäviin. Sopimusten hallintaprosessista on puuttunut helppo, läpinäkyvä ja yhteistyöhön perustuva polku sopimuksen luonnista allekirjoitukseen.

Loimme Sowisen, jotta organisaatiot voivat toimia viisaasti sopimushallinnassaan ja digitalisoida sen kokonaan. Sowisessa autamme muuttamaan sopimusten hallinnan kaaoksen ja vaivan liiketoiminnan riesasta tehokkaaksi liiketoiminnan ajuriksi. Jotta sopimuksien parissa työskentelevillä olisi vähemmän riskejä, epävarmuutta ja edestakaista työtä sopimusprosesseissaan. Jotta vahvistettu luottamus ja lisääntynyt noudattaminen muodostuisivat merkittäväksi liiketoimintaeduksi organisaatioille.

TIIMI

Rasmus Pohjoiskoski
Valtteri Kaartemo
Tomi Helevä

RASMUS POHJOISKOSKI

CO-FOUNDER & CEO

Yksi perustajajäsenistämme, Rasmus, on työskennellyt operatiivisissa tehtävissä, myynnissä ja tiimien rakentamisessa Pohjoismaissa. Hän johtaa toimintaamme ja työskentelee tiiviisti muun tiimin kanssa kehittääkseen alustaamme.
rasmus.pohjoiskoski@sowise.fi
 

VALTTERI KAARTEMO

CO-FOUNDER & CHAIRMAN

Yksi perustajajäsenistämme, Valtteri, on toiminut osa-aikaisena yrittäjänä yli 10 vuotta. Hänellä on vankka akateeminen tausta ja hän on työskennellyt monissa eri rooleissa muissa start-upeissa. Valtteri työskentelee tiiviisti muun tiimin kanssa kehittääkseen alustaamme.

valtteri.kaartemo@sowise.fi
 

TOMI HELEVÄ

CTO & PARTNER

Tomi on tiimin tekninen nero. Hänellä on vaikuttava ansioluettelo, sillä hän on työskennellyt full-stack kehittäjänä yli 10 vuotta. Tomi on rakentanut alustan tyhjästä ja johtaa teknologian kehitystä.

tomi.heleva@sowise.fi