Miten tehokas sopimushallinta voi auttaa liiketoimintaasi?

Digitoinnin tarkoituksena on tehdä yrityksen sopimusprosessit tehokkaammiksi. Se ei tarkoita vain luopumista perinteisistä paperiversioista, tulostamisesta ja skannauksesta, vaan tehokkaan kollaboratiivisen prosessin luomista yrityksen sopimusten hallintaan.
  • Vähentää aikaa ja vaivaa sopimusten hallinnassa
  • Nopeuttaa neuvottelutilanteiden käsittelyä
  • Kaikki toiminnot saatavilla etänä
Yksi tilaus koko yritykselle. Sowise skaalautuu koko yritykselle ja kaikille käyttäjille. Voit rajata käyttäjien näkymää, esimerkiksi niin että myyntityöntekijät näkevät myyntisopimukset ja HR-henkilöt näkevät heitä koskevat työsopimukset.
maranda-vandergriff-7aakZdIl4vg-unsplash

Miksi minun pitäisi valita Sowise?

Digitaalisen työkalun käyttäminen sopimusten hallintaan voi tuoda monia etuja yrityksellesi. Sowise on ainutlaatuinen. Kun tarvitset vain yhden alustan luodaksesi, muokataksesi, viestiäksesi, allekirjoittaaksesi ja tallentaaksesi asiakirjoja, se tuo suuria etuja sinulle ja organisaatiollesi.

Sinun ei tarvitse enää liittää ja ladata asiakirjoja, selata sähköpostiketjuja oikean luonnoksen etsimiseen tai käyttää aikaa skannattavien paperien allekirjoittamiseen.

Mitkä ovat hyödyt?

Digitaalinen sopimushallinta mahdollistaa organisaatioiden prosessien tehostamisen ja sopimusten ehtojen noudattamisen parantamisen. Se myös auttaa vähentämään virheiden riskiä ja tekemään sopimusten seurannan ja hallinnan helpommaksi.

Sopimusten hallinnan digitaalisella alustalla on useita etuja. Näitä voivat olla: tehokkuuden ja tarkkuuden parantaminen, parempi yhteistyö ja viestintä, sopimuksiin liittyvien ohjeiden noudattamisen parantaminen ja riskin ja kustannusten vähentäminen.

bruce-mars-8YG31Xn4dSw-unsplash
desola-lanre-ologun-IgUR1iX0mqM-unsplash

Mitä tarkoittaa 'kollaboratiivinen'?

Yksi yhteistyöalusta kaikille sopimuspuolille viestinnän, jakamisen, muokkauksen ja sopimusten digitaalisen täytäntöönpanon käsittelemiseen.

Luo kansiot asiakkaillesi. Jaa ja anna heille suora pääsy heidän omiin asiakirjoihinsa. Kutsu muita yhteistyökumppaneita ja osakkaita käyttämään palvelua parantaaksesi organisaatiosi tehokkuutta.

Miten allekirjoitan sähköisesti?

Yhdellä markkinoiden monipuolisimmista allekirjoituspalveluista, Sowise mahdollistaa vahvan tunnistautumisen yli 70 maassa . Käyttäjä voi myös valita sähköposti-allekirjoituksen, joka toimii ympäri maailmaa. Tarjoamme myös käyttäjillemme QES-tason sähköisiä allekirjoituksia.

Qualified Electronic Signatures (QES) auttavat yrityksiä täyttämään rahanpesun vastaisten säännösten vaatimukset (AML-regulaatio) monin tavoin. QES ovat sähköisen allekirjoituksen tyyppi, joka tarjoaa korkean tason turvallisuutta ja laillista pätevyyttä, ja niitä voidaan käyttää yritysten rahanpesun estämiseen ja muiden rikosten estämiseen.

docusign-7RWBSYA9Rro-unsplash
AVAINLIPPU_meille on myönnetty_1200x628