<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=552199613700775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to main content

Automaattinen asiakirjojen luonti ja sähköiset allekirjoitukset yhdellä klikkauksella käyttöliittymässäsi

Sowise on suunniteltu vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin ja parantamaan heidän kokemustaan automaation avulla. Voimme automatisoida asiakirjojen luonnin yhdellä klikkauksella suoraan palvelusi käyttöliittymästä, vähentäen merkittävästi manuaalista työtä. Käyttäjäsi voivat esimerkiksi laatia myyntisopimuksen, johon asiakkaan, tuotteen ja maksutiedot on jo valmiiksi syötetty, hyödyntäen tietoja järjestelmästäsi. Ei toistuvaa tiedonsyöttöä eikä virheitä – vain saumaton ja tarkka asiakirjojen luonti napin painalluksella.

Sowise integroi palveluusi myös maailman parhaat tekstinkäsittelyohjelmat, kuten Wordin ja Google Docsin, jotta käyttäjäsi voivat muokata asiakirjapohjia ja asiakirjoja mieltymystensä mukaisesti. Tämä yhdistelmä automaatiota ja räätälöintiä tarjoaa vertaansa vailla olevan ratkaisun käyttäjiesi asiakirjatarpeisiin.

Lisäksi tehostamme asiakirjojen luontia tukemalla EU:n hyväksymiä Qualified Electronic Signatures (QES) -sähköisiä allekirjoituksia kaikissa EU-maissa. Tämä varmistaa, että käyttäjiesi toimenpiteet ovat juridisesti päteviä. Palvelumme kattaa yli 2,000 kansainvälistä henkilöllisyystodistusta ja kansallista pankkitunnistusta, jolloin käyttäjäsi voivat allekirjoittaa dokumentteja monipuolisesti.

Sowise parantaa asiakirjahallintaa käyttäjillesi. He voivat helposti tallentaa, seurata ja hakea kaikkia tärkeitä asiakirjojaan yhdestä paikasta ilman, että heidän tarvitsee poistua palvelusi käyttöliittymästä. Sowisen myötä tarjoat asiakkaillesi kattavan, tehokkaan ja maailmanlaajuisesti saatavilla olevan asiakirjahallintaratkaisun, joka yhdistää alan parhaat työkalut suoraan käyttöliittymääsi.

Edut tiivistetysti

Automaattinen asiakirjojen luonti: Sowisen ansiosta käyttäjäsi voivat luoda asiakirjoja vaivattomasti yhdellä napinpainalluksella. Asiakkaanne voivat käyttää alustasi tarpeisiin räätälöityjä asiakirjapohjia ja täyttää automaattisesti tarvittavat tiedot luodessaan asiakirjoja.

Sisäänrakennetut sähköiset allekirjoitukset: Mahdollista käyttäjillesi asiakirjojen allekirjoittaminen sähköisesti suoraan alustallasi ilman ulkopuolisia sovelluksia. Sowise tukee laillisia sähköisiä allekirjoituksia kaikissa EU-maissa sekä tukee yli 2,000 kansainvälistä henkilöllisyystodistusta.

Sujuva dokumenttien hallinta: Palvelumme mahdollistaa käyttäjillesi asiakirjojen säilytyksen, seurannan ja haun suoraan alustasi käyttöliittymässä, mikä tehostaa heidän työprosessejaan.

Integraatio parhaiden tekstinkäsittelyohjelmien kanssa: Sowise tukee asiakirjojen muokkausta Wordilla tai Google Docsilla, tarjoten mahdollisuuden työskennellä tutuilla ja parhailla työkaluilla.

Räätälöidyt työnkulut ja tuki: Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi suunnitellaksemme ja toteuttaaksemme juuri sinun alustallesi sopivat asiakirjahallintaprosessit. Saat käyttöösi yksityiskohtaisen dokumentaation, räätälöidyt työnkulut ja jatkuvan tuen varmistaaksemme ongelmattoman integraation.

Edullinen hinnoittelu: Lähtöhinta on vain 399€ kuukaudessa, käyttäjämäärästä riippumatta. Sowise on kustannustehokas ratkaisu, joka vahvistaa merkittävästi alustasi toimintoja.

Sowise toivottaa tervetulleeksi ensimmäiset integraatiokumppaninsa

Olemme innoissamme kertoessamme, että Sowise on aloittanut yhteistyön ensimmäisten integraatiokumppaneidensa kanssa. Tämä on valtava harppaus kohti mullistavaa dokumenttien luontia ja hallintaa erilaisissa ohjelmistoissa. Tällä hetkellä neuvottelemme monien palveluntarjoajien kanssa, aina CRM- ja ERP-järjestelmistä henkilöstöhallintoon, kiinteistönvälitystoimistoihin, projektinhallintaan, vertaismarkkinapaikkoihin sekä chatbot-palveluihin. Keskustelumme korostavat mahdollisuuksia näillä alustoilla, jotka eivät vielä ole hyödyntäneet sisäänrakennettuja dokumentinluonti- ja allekirjoitustyökaluja. Sowisen ansiosta erilaiset alustat voivat hyödyntää näitä mahdollisuuksia parantaen käyttäjäkokemustaan, mahdollistaen asiakirjojen automaattisen luonnin, allekirjoittamisen ja tallennuksen – ilman tarvetta eri työkalujen käytölle.

Yhteistyö Sowisen kanssa ei rajoitu vain ohjelmistoon. Me panostamme yhteistyöhön kanssanne luodaksemme prosessit, jotka palvelevat juuri teidän tarpeitanne parhaiten. Tarjoamme perusteellista dokumentaatiota, räätälöityjä työnkulkuja ja omistautuneen tukitiimin, joka varmistaa, että ratkaisumme integroituu saumattomasti järjestelmiinne. Ja hinnalla, joka alkaa vain 399€/kk käyttäjämäärästä riippumatta, tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen ratkaisun, joka lisää arvoa järjestelmällenne ja sen käyttäjille. Ottakaa yhteyttä ja nähkää itse, kuinka Sowise voi mullistaa toimintanne. Yhdessä voimme hyödyntää tämän mahdollisuuden ja tarjota käyttäjillenne sujuvampaa ja tehokkaampaa dokumenttien käsittelyä.

Kaikille hyödyksi

Helppokäyttöisyys takaa, että uudet käyttäjät omaksuvat alustan käytön nopeasti. Vaivaton käyttökokemus auttaa sinua jäsentämään sopimuksiasi tehokkaammin.

left-quote Created with Sketch.

Olen asuntosijoittaja ja olen löytänyt Sowisen allekirjoituspalvelusta erinomaisen apuvälineen vuokrasopimusten allekirjoittamiseen. Olen myös erittäin tyytyväinen Sowisen asiakaspalveluun – aina kun olen tarvinnut neuvoa, olen saanut vastaukset nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti.

- Suvi
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Todella helppokäyttöinen, ja on mahtavaa, että manuaaliset tehtäväni ovat melkein historiaa. Asiakkaani pitivät yksinkertaisesta allekirjoittamisesta.

- Sami
Yrittäjä
left-quote Created with Sketch.

Sowisen vahvuus on kyky tallentaa ja päivittää omia sopimuspohjiamme. Käytössämme on omat mallimme erilaisille pienvarastoille. Uutta vuokrasopimusta tehdessämme voimme aina valita valmiiksi täytetyn pohjan tarpeidemme mukaan.

- Pasi
Sijoittaja, co-founder
left-quote Created with Sketch.

Palvelun käyttö oli vaivatonta ja alusta oli selkeästi yksinkertaistettu. Kaikki allekirjoitukset sujuivat ongelmitta ja tiedot päivittyivät reaaliaikaisesti.

Maija
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Myyntiuran aikana tuhansia allekirjoituksia ottaneena voin sanoa että Sowise olisi voinut olla olemassa jo 10 vuotta sitten. Papereiden postituksesta kun siirryttiin ensimmäisiin allekirjoituspalveluihin niin ne helpottivat elämää, mutta niille ei ole löytynyt tai kukaan tarjonnut vaihtoehtoa kuin vasta nyt.

Tatu
Taloushallinnon asiantuntija