<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=552199613700775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to main content

Yksi alusta, joka korvaa kaiken muun

Sowise - alusta, jonka alla kaikki sopimus- ja asiakirjahallinnon toiminnot yhdistyvät. Koe keskitettyjen toimintojen mukavuus, aina luomisesta ja muokkauksesta, allekirjoitukseen säilytykseen ja yhteistyöhön. Yksinkertaista työnkulkuasi ja paranna tuottavuutta saumattomalla pääsyllä kaikkiin olennaisiin toimintoihin yhdessä yhtenäisessä ratkaisussa.

Kaikille hyödyksi

Helppokäyttöisyys takaa, että uudet käyttäjät omaksuvat alustan käytön nopeasti. Vaivaton käyttökokemus auttaa sinua jäsentämään sopimuksiasi tehokkaammin.

left-quote Created with Sketch.

Olen asuntosijoittaja ja olen löytänyt Sowisen allekirjoituspalvelusta erinomaisen apuvälineen vuokrasopimusten allekirjoittamiseen. Olen myös erittäin tyytyväinen Sowisen asiakaspalveluun – aina kun olen tarvinnut neuvoa, olen saanut vastaukset nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti.

- Suvi
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Todella helppokäyttöinen, ja on mahtavaa, että manuaaliset tehtäväni ovat melkein historiaa. Asiakkaani pitivät yksinkertaisesta allekirjoittamisesta.

- Sami
Yrittäjä
left-quote Created with Sketch.

Sowisen vahvuus on kyky tallentaa ja päivittää omia sopimuspohjiamme. Käytössämme on omat mallimme erilaisille pienvarastoille. Uutta vuokrasopimusta tehdessämme voimme aina valita valmiiksi täytetyn pohjan tarpeidemme mukaan.

- Pasi
Sijoittaja, co-founder
left-quote Created with Sketch.

Palvelun käyttö oli vaivatonta ja alusta oli selkeästi yksinkertaistettu. Kaikki allekirjoitukset sujuivat ongelmitta ja tiedot päivittyivät reaaliaikaisesti.

Maija
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Myyntiuran aikana tuhansia allekirjoituksia ottaneena voin sanoa että Sowise olisi voinut olla olemassa jo 10 vuotta sitten. Papereiden postituksesta kun siirryttiin ensimmäisiin allekirjoituspalveluihin niin ne helpottivat elämää, mutta niille ei ole löytynyt tai kukaan tarjonnut vaihtoehtoa kuin vasta nyt.

Tatu
Taloushallinnon asiantuntija
HubSpot Video

Vaivaton Rekisteröinti: Aloita Alustamme Käyttö

Aloita tänään! Tarvitset vain Microsoft- tai Google-tilin rekisteröityäksesi Sowiseen. Kun olet luonut organisaation, käyttöopastuksemme johdattaa sinut läpi toimintojen muutamassa minuutissa.

Säästä aikaa ja rahaa kanssamme

Vähentämällä manuaalisia tehtäviä, alustamme auttaa sinua säästämään arvokasta aikaa ja rahaa. Tehtävien sujuvoittaminen ja kustannusten optimointi mahdollistaa keskittymisesi siihen, mikä todella merkitsee.
HubSpot Video
HubSpot Video

Ylivoimainen käytettävyys: Käytä Sowisea missä vain

Nauti ylivoimaisesta käyttökokemuksesta. Pääset käsiksi alustaamme saumattomasti missä päin maailmaa tahansa, ja voit hallinnoida asiakirjojasi ja sopimuksiasi vaivatta. Tutustu joustavuuden ja turvallisuuden tuomaan helppouteen silloin kun sinulle sopii.

Oletko sopimus- ja asiakirja-asiantuntija?

 Työskenteletkö asiakirjojen ja sopimusten parissa lähes päivittäin? Voimme auttaa. Ratkaisumme on räätälöity juuri sopimuksia ja muita asiakirjoja usen laativille asiantuntijoille. Lue lisää alla olevasta painikkeesta.