<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=552199613700775&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to main content

Talous- ja lakineuvonnan asiakirjoille

Liiketoiminta- ja lakialan neuvontayrityksille ammattimaiset ja ajoissa toimitetut asiakirjat ovat avainasemassa uskottavuuden säilyttämisessä. Tässä kohtaa astuu kuvaan Sowise – alusta, joka tekee sisällöltään edistyksellisten asiakirjojen luomisesta vaivatonta ja mahdollistaa niiden tehokkaan kustomoinnin jokaiselle asiakkaalle. Olitpa sitten laatimassa velkakirjaa, osakassopimusta tai pöytäkirjaa, Sowise on rinnallasi.

Eikä Sowise rajoitu vain asiakirjojen laatimiseen. Se vie asiakaskokemuksen seuraavalle tasolle. Sowisen avulla neuvontayritykset voivat lähettää asiakirjat sähköisesti allekirjoitettavaksi, nopeuttaa päätöksentekoa ja tarjota reaaliaikaista pääsyä jaettuihin tiedostoihin. Asiakkaan ei tarvitse enää räpeltää tulostamisen, allekirjoittamisen, skannaamisen ja etsimisen kanssa kanssa. Koko prosessi, alkaen luonnoksesta aina allekirjoitukseen ja turvalliseen arkistointiin, on jouhevaa Sowisen ansiosta. Se on todellinen kumppani neuvontayrityksille, jotka haluavat erottua joukosta.

Sowise taloushallinnan neuvonantajille

Sowise  sujuvoittaa asiakirjojen luontiprosessia. Sowisen avulla käyttäjät voivat automaattisesti luoda ja muokata  asiakirjoja sekä käyttää niitä mistä tahansa pilvipohjaisen järjestelmän avulla. Lisäksi sen sisäänrakennetut ominaisuudet mahdollistavat asiakirjojen saumattoman jakamisen asiakkaille, kun taas muokattavat asiakirjapohjat ,ja tehokas versiohallinta yksinkertaistavat ja tehostavat asiakaspalvelukokemusta.

Sowise mahdollistaa kustannustehokkaan toiminnan. Vähentämällä manuaalista asiakirjojen luontiaikaa, parantamalla asiakasviestintää ja estämällä virheitä versiohallinnan avulla, Sowise tuo merkittäviä pitkän aikavälin säästöjä. Talous- ja kirjanpitoalan ammattilaisille, jotka tarjoavat neuvontapalveluja ja pyrkivät pysymään alansa kärjessä, Sowise on enemmän kuin vain työkalu - se on mullistava voimavara.

sowise solutions 6
sowise solutions 5

Sowise lakiasiantuntijoille

Tehokas kommunikaatio ja järjestelmällinen asiakirjahallinta ovat elintärkeitä. Sowise, joka on räätälöity erityisesti lakitoimistojen ja -osastojen käyttöön, mullistaa nämä prosessit tarjoamalla vertaansa vailla olevaa helppoutta asiakirjojen luomisessa ja jakamisessa. Asiakkaat tuodaan lähemmäksi suoralla, vaivattomalla asiakirjojen jaolla, mikä lisää läpinäkyvyyttä ja luottamusta. Samanaikaisesti alusta korostaa sisäisen yhteistyön merkitystä, mahdollistaen tiimien luoda, jakaa ja tarkistaa asiakirjoja vaivattomasti, edistäen nopeita palautteita ja synkronoituja prosesseja.

Lisäksi Sowisen innovatiivinen lähestymistapa ulottuu sen asiakirjapohjien luontiominaisuuksiin. Sen sijaan, että joka kerta luotaisiin uusi asiakirja, ammattilaiset voivat sujuvasti muuntaa aikaisemmat luonnokset ja asiakirjat muokattaviksi asiakirjapohjiksi alustan avulla. Tämä ominaisuus ei ainoastaan takaa johdonmukaisuutta, vaan vähentää myös merkittävästi luonnosteluaikaa, asettaen uuden standardin allekirjoitettavien asiakirjojen luomiselle. Sowisen avulla juristitiimit on varustettu työskentelemään älykkäämmin, nopeammin ja yhtenäisemmin.

Rekisteröidy ja hyödy eduista heti

Sowisen käyttöönotto vie vain muutaman minuutin. EI tarvetta raskaille käyttöönottoprosesseille tai käyttöohjeiden opiskelulle. Opastamme sinut alkuun minuuteissa. 

Tehty asiakirjoja ammatikseen laativille

Helppokäyttöisyys takaa, että uudet käyttäjät omaksuvat alustan käytön nopeasti. Vaivaton käyttökokemus auttaa sinua jäsentämään sopimuksiasi tehokkaammin.

left-quote Created with Sketch.

Olen asuntosijoittaja ja olen löytänyt Sowisen allekirjoituspalvelusta erinomaisen apuvälineen vuokrasopimusten allekirjoittamiseen. Olen myös erittäin tyytyväinen Sowisen asiakaspalveluun – aina kun olen tarvinnut neuvoa, olen saanut vastaukset nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti.

- Suvi
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Todella helppokäyttöinen, ja on mahtavaa, että manuaaliset tehtäväni ovat melkein historiaa. Asiakkaani pitivät yksinkertaisesta allekirjoittamisesta.

- Sami
Yrittäjä
left-quote Created with Sketch.

Sowisen vahvuus on kyky tallentaa ja päivittää omia sopimuspohjiamme. Käytössämme on omat mallimme erilaisille pienvarastoille. Uutta vuokrasopimusta tehdessämme voimme aina valita valmiiksi täytetyn pohjan tarpeidemme mukaan.

- Pasi
Sijoittaja, co-founder
left-quote Created with Sketch.

Palvelun käyttö oli vaivatonta ja alusta oli selkeästi yksinkertaistettu. Kaikki allekirjoitukset sujuivat ongelmitta ja tiedot päivittyivät reaaliaikaisesti.

Maija
Kiinteistösijoittaja
left-quote Created with Sketch.

Myyntiuran aikana tuhansia allekirjoituksia ottaneena voin sanoa että Sowise olisi voinut olla olemassa jo 10 vuotta sitten. Papereiden postituksesta kun siirryttiin ensimmäisiin allekirjoituspalveluihin niin ne helpottivat elämää, mutta niille ei ole löytynyt tai kukaan tarjonnut vaihtoehtoa kuin vasta nyt.

Tatu
Taloushallinnon asiantuntija