Kuka voi hyötyä Sowisesta? 

Riippumatta siitä, missä vaiheessa organisaatiosi on digitalisaatioprosessissa, Sowise auttaa ottamaan seuraavan askeleen. Organisaatiosi voi hallita omia asiakirjoja ja sopimuksia tehokkaammin, kun ne käsitellään ja arkistoidaan digitaalisesti yhdessä paikassa alusta alkaen.

Sowise on suunniteltu yhteistyöllisestä näkökulmasta. Voit kutsua tilitoimiston tai lakifirman kommentoimaan yksittäistä sopimusta varten tai jakaa koko sopimuskansion lakitoimiston tai jopa asiakkaiden kanssa. Tällä tavoin voit hyödyntää asiantuntijoiden osaamista jatkuvasti sekä parantaa vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa.

Sisällysluettelo

content legal 3

Pitäisikö minun käyttää digitaalista ratkaisua?

Digitaalinen sopimushallinta on prosessi, jossa luodaan, tallennetaan ja hallitaan sopimuksia ja sopimuksia käyttäen digitaalisia työkaluja ja teknologioita. Tämä sisältää sopimusten luomisen ja allekirjoittamisen sekä niiden tallentamisen digitaalisessa alustassa.

Se voi myös auttaa vähentämään virheiden riskiä ja tekee sopimusten seurannan ja hallinnan helpommaksi. Riippumatta siitä, työskenteletkö yhden henkilön tiimissä vai suuremmassa yrityksessä, kaikki hyötyvät Sowisesta.

Miten voimme allekirjoittaa sähköisesti?

Markkinoiden monipuolisin allekirjoituspalvelu mahdollistaa vahvan tunnistautumisen (QES-tasolla) yli 70 maassa. Käyttäjä voi myös valita sähköposti-allekirjoituksen, joka mahdollistaa sähköisen allekirjoituksen missä tahansa maailmassa.

Tämä tarkoittaa, että et tarvitse toista ohjelmistoa asiakirjojen allekirjoittamiseen, se on alustallamme vain parin klikkauksen päässä. Kutsu allekirjoittajat turvalliseen ja sujuvaan allekirjoitusprosessiin.

content legal
marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash

Voimmeko automatisoida prosessin osia?

Uskomme, että jos automatisointi auttaa sinua ja yritystäsi tekemään tehokkaammin töitä, käytämme sitä. Rajapintojen (API) avulla Sowise voidaan integroida lähes minkä tahansa modernin yritysohjelmiston kanssa.

Esimerkiksi voimme siirtää tietoja suoraan omaan tietokantaasi tai voit käyttää Slackia ja WhatsAppia saadaksesi ilmoituksen allekirjoitetuista asiakirjoistasi.