Meistä

Ne ovat mukana lähes jokaisessa tärkeässä hetkessä. Uudessa työpaikassa. Merkittävässä yhteistyössä. Asiakassuhteessa, joka on vuosien saatossa kehittynyt. Ne ovat kaikkialla, muodostaen perustan jokaisen liiketoimintaan perustuvalle suhteelle. Ilman niitä liiketoiminta, elämämme ja maailma eivät toimisi kunnolla.

Maailma toimii sopimuksilla. Mutta se voisi toimia jouhevammin, nopeammin ja tehokkaammin. Tuhansia ihmisiä työskentelee päivittäin sopimusten kanssa, mutta sopimushallinnan sekasorto luo tarpeetonta hankaluutta, hidastaa prosesseja ja johtaa toistuviin tehtäviin, mikä hukkaa aikaa organisaatioissa. Sopimusten hallintaprosessista on puuttunut helppo, läpinäkyvä ja yhteistyötä tukeva työkalu, joka tukee prosesseja sopimusten laadinnasta sähköiseen allekirjoitukseen.

Me olemme luoneet Sowisen, jotta organisaatiot voivat olla parempia sopimusten hallinnassaan ja tehdä siitä täysin digitaalista. Sowise auttaa muuttamaan sopimusten hallinnan liiketoiminnan häiriöstä tehokkaaksi liiketoiminnan ajuriksi. Jotta sopimuksiin liittyvät ihmiset kohtaisivat vähemmän riskejä, epävarmuutta ja edestakaista työtä sopimuksen prosessissa. Jotta vahvistettu luottamus ja lisääntynyt noudattaminen olisivat merkittäviä liiketoiminnallisia etuja organisaatioille.

A group of web developers working on their computers at a table

Tarinamme

Sowisen idea syntyi perustajien omien kokemusten kautta ja he halusivat yhdessä luoda uudenlaisen yhteistyöalustan yrityksille. Palvelu on suunniteltu ratkaisemaan ongelmia, tehostamaan prosesseja ja tuomaan yritykset digitaaliseen maailmaan.

Tavoitteemme on tarjota Sowisen palveluita kansainvälisesti. Etsimme jatkuvasti uusia tiimin jäseniä erilaisiin rooleihin. Jos haluat liittyä globaaliin valloitukseemme, ota yhteyttä!

Tiimimme

Rasmus-9

Rasmus Pohjoiskoski

CEO, Co-Founder

  • Entrepreneur with a strong background in leadership
  • Sales and marketing expert
  • Head of international growth
Valtteri-13

Valtteri Kaartemo

Chariman of the board, Co-Founder

  • Part-time entrepreneur for 10+ years
  • Experienced startup and marketing expert
  • Successfully raised VC-funding as co-founder

Tomi Helevä

CTO

  • 10+ years of experience in full-stack development
  • Back-end and data policy guru