Sowise myynnin työkaluna

Hei taas kaikille! Tällä kertaa kirjoitan teille sopimusten hallinnasta myyjien näkökulmasta. Olen joskus kuullut väittämän, että monia myyjiä suorastaan rassaa nämä niin sanotut tylsät hommat (kirjaukset, muistiinpanot, sopimusten luonnit) myyntiprosessin aikana ja sen jälkeen. Tämä väite pitää varmasti osaltaan paikkaansa, sillä mikäs sen parempaa onkaan, kuin neuvottelut mahdollisen uuden asiakkaan kanssa sekä kauppojen klousaamiset? No nämä tylsät hommat on kuitenki tehtävä, joten mitä jos tehtäisiin ne fiksummin?

Käyttämällä sopimushallinta työkalua, myyjät säästävät valtavasti aikaa manuaalisissa työvaiheissa. Sowisen palvelussa pystyt helposti luomaan sopimuksia valmiista sopimuspohjista. Muokkaukset päivittyvät palvelussa sopimukseen automaattisesti, joka varmistaa sen, että työpöydälläsi on aina se viimeisin luonnos sopimuksesta. 

Lue lisää toiminnoista täältä: Toiminnot

 

Sopimusten jakaminen tapahtuu näppärästi sähköpostin välityksellä. Sopimuksen toinen osapuoli pääsee myyjän kanssa samaan näkymään, jossa on mahdollista vielä erikseen keskustella sopimuksen sisällöstä ja mahdollisista muokkauksista kommentointi -toiminnon avulla. Kaikki kommentit säilyvät näkyvissä myös arkistoinnin jälkeen.

Sähköinen allekirjoitus onnistuu muutamalla napin painalluksella ja meidän kumppani siinä on Nets. Vahvan tunnistautumisen takia voitte olla varmoja, että sopimus on pätevä sellaisenaan. Osapuolet tunnistautuvat verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai passin avulla. Allekirjoituksen jälkeen molemmat osapuolet saavat oman kopion sopimuksessa ja myyjän kopio arkistoituu automaattisesti Sowisen palveluun. 

 

Suurin hyöty ja arvo myyjälle Sowisen kaltaisesta työkalusta on ehdottomasti ajansäästö ja järjestelmällisyys. Meillä kaikilla on rajallisesti työtunteja käytettävissä ja ne olisi syytä kohdistaa oikeaan paikkaan eli myymiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.

Jos kaipaatte työkalua, apua ja tehostusta sopimusrumbaan, ole yhteydessä meihin täältä

 


Tsemppiä kevään loppurutistukseen just sulle! 

Kustaa