Sopimushallinnan työkalut: Mitä on tarjolla?

Rasmus:

Tjenare! Mahtavaa Uutta Vuotta kaikille. Toivottavasti olette päässeet hyvin takaisin arkirytmiin lomien jälkeen.

 

Päätimme tällä kertaa Kristianin kanssa kirjoittaa vähän informatiivisemman blogipostauksen. Tässä kirjoituksessa käymme läpi meidän alan palveluita. Kerromme hyödyistä, eroista, ja näytämme, mitä kaikkea ylipäätänsä on käyttäjille tarjolla. Vertailemme seuraavia palveluita Get Accept, Visma Sign, Sopimustieto.fi, Contractzen.

 

Olemme saaneet palautetta yhteistyökumppaneilta ja  asiakkailta siitä, että meidän alan palveluista on julkisesti tarjolla aika vähän tietoa. Tämä tieto on myös aika vaikea löytää. Tästä johtuen keräsimme yhteen neljä palvelua meidän palvelun lisäksi, ja vertailimme niiden toimintoja. Näytämme, kuinka palvelut mahdollisesti eroavat toisistaan. Kaikki keräämämme tieto löytyy palveluiden omilta nettisivuilta. 

 

Screenshot-2021-01-18-at-8-56-33
Kristian: 

Toivottavasti tämä tietopaketti auttoi selkiyttämään mahdollisuuksia, joita SaaS-alan yritykset tarjoavat  asiakirjahallinnan saralla. Monella yrityksellä ja alalla on uniikit ongelmakohdat, joihin etsitään kuumeisesti ratkaisuja. Palveluiden ominaisuuksia vertailemalla jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto, joka tukee omaa liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

Tammikuu on jo puolessa välissä, ja pakkaset paukkuvat ulkona. Toivottavasti kaikki lukijat ovat jo päässeet hyvään vauhtiin vuoden 2021 puolella!