Pipedrive integraatio - miten tehostaa sopimusten luontia

Tjenare! Näin pääsiäisen ja vapun väliselle ajalle ajattelin lyhyesti kirjoittaa meidän palvelun päivityksistä ja mitä asioita kehitetään. Juuri ennen pääsiäistä saimme valmiiksi ensimmäisen CRM-integraation meidän palvelulle. 

 

Miksi juuri CRM-integrointi? 

Olemme saaneet toiveita asiakkailtamme CRM-integraatioista ja toki olemme itse huomanneet myös kuinka tärkeää se olisi saada. Sowise-palvelu on erinomainen työkalu myös myynnin käyttöön, sillä palvelumme kautta lähetät niin tarjoukset, kuin asiakassopimukset.. 

 

Integraation avulla pyrimme poistamaan manuaalisia työvaiheita myyntiprosessista ja näin sujuvoittamaan sen läpivientiä. Pipedrive-integraation avulla asiakastiedot siirtyvät  Sowisen palvelussa valittuun dokumenttiin. Toiseen suuntaan mentäessä sopimukset ja asiakirjat siirtyvät automaattisesti meidän palvelusta Pipedriveen yrityksen tilin alle. 

 

Miksi Pipedrive?

Tämä oli meille helppo valinta. Käytämme itse myynnissä Pipedriveä ja olemme huomanneet sen hyödyt ja kuinka hyvin tämä integraatio tehostaa myynnin aikaa ja kustannuksia. Pipedrive on loistava CRM-järjestelmä Pk-yrityksille ja uusille start-upeille. Meillä Pipedrivestä tykätään nimenomaan sen helpon käyttöliittymän takia. 

 

Mitä seuraavaksi?

Meidän kunnianhimoinen tavoite on lisätä tämän vuoden puolella CRM-integraatioiden määrää. Seuraavina järjestelminä vuorossa olisi Salesforce ja Hubspot, joten olkaa kuulolla ;) 

 

Jos sopimusten hallinan tehostaminen on ajankohtaista teidän yrityksessä tai käytätte Pipedriveä, niin olkaa yhteydessä. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan kuinka meidän Sowise-palvelu auttaa tehostamaan teidän liiketoimintaa.  

 

Linkki yhteydenottoon: https://sowise.fi/tervetuloa-asiakkaaksi

 

Kiitos!

 

Terveisin,

 

Rasmus Pohjoiskoski

CEO

rasmus.pohjoiskoski@sowise.fi

+358405796058