Kristianin tarina; Ammattiurheilijasta myynnin ammattilaiseksi

Mitkä ovat fiilikset ekan viikon jälkeen?

Todella hyvät fiilikset! Olen tietysti innoissani jo työelämään siirtymisestä itsessään ja kaiken uuden omaksumisesta. Mutta raapaistuani pintaa Sowisesta ja sen palvelun parissa työskentelemisestä, innostuksellani ei ole enää mitään rajaa!

 

Mikä on ollut suurin muutos edellisestä työstä (ammattiurheilijana)?

Kyllä kontrasti on ollu kieltämättä iso. Jääkiekossa pyritään vaistomaisuuteen, ja kentällä pyrin välttämään ajattelua, tai ainakin turhaa sellaista. Nyt kun päivisin suunnittelemme ja kehitämme liiketoimintaa toimistolla brainstorm-hengessä, on se todella kiehtovaa ja tervetullutta vaihtelua siihen entiseen arkeen, jota ehdin elää kymmenen vuotta.

 

Oletko oppinut jotain ekan viikon aikana?

Paljon, ja se on varma että opin jatkossakin. Vaikka maalinedusta ja harja on nyt vaihtunut toimistopöytään ja tietokoneeseen, aion silti olla yhtä fokusoitunut ja määrätietoinen työssäni kuin ennen. 

 

Mitkä ovat odotukset ensimmäisestä kuukaudesta?

Oma tavoite on pystyä omaksumaan  Sowisen toimintatavat ja löytämään itselle oikeat rutiinit. Odotan myös, että pystyn siirtämään opiskelujeni pohjalta ammennetun teorian askel askeleelta myös käytäntöön. Ja loppupeleissä tärkeintä on pitää myös toimiston ilmapiiri yhtä timanttisena kun se on ollut ensimmäisen viikkoni!