YRITYKSELLENNE TYÖKALU JOKA TEHOSTAA TOIMINTAANNE 

Oletko huomannut käyttäväsi turhan paljon aikaa sopimusten luomisessa? Entä sähköpostiketjujen selaamiseen löytääksesi oikeat muutokset ja kommentit? Tai et muista minne tallensit sopimuksen? 

Sowise poistaa kaikki nämä haasteet. Yksityiskohtien muokkaaminen onnistuu sopimuskumppanin kanssa samassa työnäkymässä, ja voit lähettää valmiin sopimuksen asiakkaallesi allekirjoitettavaksi palvelun sisällä. Kaikki sopimukset arkistoituvat automaattisesti palveluun. Eli ei enää useita word-versioita ja kommentteja sähköpostissa. Säästät aikaa sopimushallinnassa, ja voit keskittyä asiakassuhteiden ja kumppanuuksien rakentamiseen.


Luo sopimus

Palvelun avulla pääset luomaan sopimuksia yrityksenne käyttöön muutamalla klikkauksella. Sopimuksen luonti syntyy palvelussa nopeasti tietokoneelta tai puhelimella.

Muokkaa

Sopimuksia muokataan palvelun sisällä. Tarvitset aktiivisen google-tilin niin pääset muokkaamaan sopimuspohjia sekä sopimuksia. 

Jaa

Palvelun avulla sopimusluonnosten jakaminen onnistuu nopeasti, ja käyttäjänä päätät, kenelle sopimukset jaetaan. 

Allekirjoita

Sopimusten allekirjoitus tapahtuu digitaalisesti. Voit varmistua allekirjoittajien henkilöllisyydestä vahvan tunnistautumisen myötä.

Arkistoi

Sopimukset arkistoituvat automaattisesti niiden luonnin jälkeen. Sinun ei tarvitse erikseen tallentaa, siirtää tai luoda kansioita tallentamista varten. 


OTA YHTEYTTÄ!

Autamme sinua ja yritystänne toimimaan tehokkaammin. 

Rasmus Pohjoiskoski CEO & Partner, Sowise (WS Contract Solutions Oy).

"Me olemme Sowisella innoissamme meidän palvelusta, sen tehokkuudesta ja ennen kaikkea yksinkertaisuudesta. Palvelu on tarkoitettu henkilöille ja yrityksille, ketkä haluavat digitalisoida sopimusprosessin. Pystymme parantamaan sopimusprosessia, ja säästämään prosessiin kuluvaa aikaa."

Rasmus Pohjoiskoski

Luo uusi sopimus muutamalla klikkauksella

Palvelussa luot sopimuspohjia ja sopimuksia meidän Googlen integraation avulla. Sinun tarvitsee vain liittää Google-tili ja olet valmis:

  • Luomaan, muokkaamaan ja kommentoimaan sopimuksia
  • Jakamaan sopimuksia asiakkaittesi ja kumppaniesi kanssa
  • Allekirjoittamaan sopimuksia digitaalisesti vahvasti tunnistautuneena
  • Löytämään oikeat sopimukset automaattisesta arkistoinnista
  • Hallinnoimaan oman organisaation käyttäjien toimintaa

 

Kokeile ilmaiseksi